Árnyék Trikolór

Kiss Házi Sajt Manufaktúra

5516 Körösladány, Batthyány u. 27.
www.kisshazisajt.hu

Fórum

Válasszon oldalt!
5. 4. 3. 2. 1.
Ede
#44
2018-05-24 09:35:44
Kedves Ferenc!
Az lenne a kérdésem, hogy a sajtdeszka milyen fajta fából készüljön. A bükköt mondják, de találkoztam fenyővel, főleg vörös fenyővel. A deszka tömör legyen, vagy lehet lécekből kis hézagokkal, hogy alulról is szellőzzön.
A hosszabb érlelésű sajtokat hogyan lehet jelölni, dátumot ráírni, ha nem használunk sajtbevonót?
Köszönettel: Ede
Szűr Tímea
#43
2016-06-08 14:23:41
Kedves Ferenc!
A segítségét szeretném kérni. Napi 50-100 l tej feldolgozásához szeretnénk egy mini üzemet kialakítani. Meg tudná mondani, hogy mik azok a berendezési tárgyak, amik feltétlenül szükségesek lesznek? Eddig csak napi 10 l-rel dolgoztunk, az konyhai léptékben megoldható.
Köszönettel: Szűr Tímea
Gem Agnes
#42
2016-04-29 08:15:05
Kedves Feri,
nagyon jó volt végighallgatni, nézni az előadásokat! Most formálódik a gondolat, hogy ki KELL próbálnom a sajtkészítést. Tetszett nagyon az előadás tartalmán kívül a stílusa, amilyen szakértelemmel és szeretettel beszél a mesterségéről. Köszönöm az élményt és az inspirációt. Üdvözlettel, Gém Ágnes
Zsolt
#41
2016-04-26 08:54:51
Kedves Ferenc!

A videói alapján kezdtem el a sajtkészítést eddig jól sikerültek a gomolyáim.
Terveim között szerepel házi vaj készítése ehhez szeretnék tanácsokat kérni.

Előre is köszönöm
Zsolt
Kiss Házi Sajt Manufaktúra, Körösladány